Годжи не може да повярва какво му се случи, такъв резил не е преживявал!

Годжи не може да повярва какво му се случи, такъв резил не е преживявал!
4.5 (90%) 2 votes

Годжи се оказа в доста неудобна ситуация по време на участие в нощен клуб.

Басистът Георги Милчев – Годжи се оказа в центъра на засилено женско внимание. За съжаление, не можа да му отвърне подобаващо. Тези дни музикантът имаше участие в дискотека в Студентски град. Както винаги, неговите гастроли се радват на засилен интерес от страна на студентките. Този път обаче, те останали разочаровани от своя любимец, научи kliuki.bg.

Годжи моментално бил обграден от напористи фенки, желаещи да се щракнат за спомен. Той обаче нямал сила дори да се усмихне. От снимките се вижда изморената му и измъчена физиономия. От нея ясно се чете нежеланието да бъде на това място по това време, вместо спокойно да си релаксира.

Откакто Слави отпусна юздите на екипа си и им позволи да ходят по-често на участия, те буквално не се спират. Дори балерините от „Магаданс“ хукнаха да танцуват по клубовете. А басистът най-често се изявява в комбина с Цветелина Грахич. Докато тя е истинска фурия на сцената, Годжи изглежда до нея като грохнал старец.

Явно годинките си оказват влияние и вече дори засуканите мадами не могат да му оправят настроението и да го избавят от умората. На Милчев почти не му бе дадена възможност да пее. Цяла нощ той бе зает да се снима, а палавите студентки без свян го опипваха. Докато за много млади изпълнители подобно поведение от страна на фенките е истинска мечта, за дясната ръка на Слави явно се оказва мъчение, пише bgdnes.bg.

Годжи още не може да насмогне на фенките

Годжи още не може да насмогне на фенките

На басиста видимо му е втръснало да бъде център на внимание и вече търси друго блага като тишина и спокойствие. Но пък трябва и пари да се изкарват, а за тази цел той отново жертва желанието си да си почине срещу солиден хонорар. А, видимо, основната задача на Годжи е не толкова да пее, колкото да радва фенките си с внимание.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар