Камелия хвърли бомбата: Ще имам дете, ставам майка! (Цветин се облещи – още подробности)

Камелия хвърли бомбата: Ще имам дете, ставам майка! (Цветин се облещи – още подробности)
Гласувайте за статията

Камелия взриви медиите с новината, че ще става родител!

За своите 47 години певицата Камелия изглежда повече от убийствено. Тя сложи в малкото си джобче повечето свои млади колежки. Не само като визия и кариера, но и в личен план. Защото малцина знаят, че тя и половинката й Цветин догодина ще празнуват 20 години заедно.

Ако трябва да сме честни, това си е много повече от половината официални бракове в страната, които рядко изкласяват и до пет години. Явно Камелия и Цветин са разгадали тайната на живота и кои са истински ценните неща в него.

Камелия

Камелия е убедена, че скоро ще има дете

Точно в навечерието на 20-та си годишнина обаче, изпълнителката хвърли бомба, която накара Цветин да се опули. Както и всички нейни фенове. А тя е, че Камелия ще става майка. Съвсем категорично и потвърдено. Тя ще има дете.

„Да, аз ще бъда майка и ще имам дете. Това мога да заявя със сигурност. Не казвам, че ще бъда родилка, но майка да. Има толкова много начини да се сдобиеш с рожба в наши дни, че на практика не представлява трудност. Няма да ви издам повече – дали ще осиновим дете, дали ще ползваме сурогатна майка. Когато детето се появи, тогава ще разкрия всичко около него“, шашна Камелия.

Другото, което сподели като новина е, че двамата с Цветин ще се оженят. И то с голяма и пищна сватба. Само чакали да чукнат 20-ия си юбилей заедно, за да дадат нова насока на връзката си, вече като семейство.

„Всичко ни е по-добро сега. Връзката ни е много, много по-дълбока, по-свързани сме, общуването ни е по-пълноценно, дори в леглото ни е далеч по-добре. Това е човекът за мен и не съм била по-убедена в нищо друго през живота си“, твърди Камелия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар