Наум Шопов се обръща в гроба:Внукът му влиза в „Откраднат живот”, но не като актьор!

Наум Шопов се обръща в гроба:Внукът му влиза в „Откраднат живот”, но не като актьор!
Гласувайте за статията

Наум Шопов влиза в хитовата поредица „Откраднат живот”

Наум Шопов е едно от главните действащи лица в третия сезон на култовата лекарска сага. Само че ролята на лекар от болница „Свети Кирил” не е поверена на големия Наум Шопов, а на неговия внук. Наум Шопов-младши настина е доктор. Той следва медицина и като лекар влиза в сериала.Наум Шопов ще е едно от ключовите главни действащи лица в поредицата.

Продуцентът Евтим Милошев показа новия герой в „Здравей, България”. В сутрешният блок, пред водещите Ани Цолова и Виктор Николаев той каза, че е изключително горд от тази находка. Младокът е син на известния актьор Христо Шопов и внук на големия Наум Шопов. Но той е първият истински лекар, който има главна роля в хитовата докторска поредица.

„Огромно удоволствие е за мен в сериала да участва внука на Наум Шопов. За първи път имаме при нас актьор, който няма никакви проблеми със спецификата и терминологията на професията. Наум Шопов-младши се включи при нас именно заради медицинската тематика”, разкри още подробности около участието на младото дарование.

Внукът на Наум Шопов потвърди думите му. Въпреки внушителното наследство на големия актьорски род, той избира за свое житейско поприще медицината.
„Така го почувствах отвътре. Искам да стана лекар, а не актьор. Избрал съм и бъдещата си специализация. Твърдо съм решил да е кардио хирургията”, разкри желанието си новото попълнение на „Откраднат живот”.

В сериала той ще играе специализант по сърдечна хирургия. Въпреки избора си на професия, внука на Наум Шопов не е лаик в актьорството. Още на 7 години той стъпва на сцената на Народния театър.

Преди пет години е изправен пред избора-медик ли да стане или актьор. И в 11-ти клас решава да избере професията на медика.Пред водещите в сутрешното издание на Нова телевизия той сподели, че близките му са го подкрепили в избора на професията.

Наум Шопов

Наум Шопов влиза в „Откраднат живот“

Но злите езици твърдят друго. Те шушукат, че дядо му се „обръщал в гроба, защото внука му не следвал техния път”. Мечтата на Наум Шопов била да види наследника си да играе на Бродуей. Но всичко се сринало, сред като младото момче „залитнало” по медицината.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар