Родилката Галена втрещи: Това, което направи, потресе мнозина! (скочиха срещу нея в нета – още подробности)

Родилката Галена втрещи: Това, което направи, потресе мнозина! (скочиха срещу нея в нета – още подробности)
3 (60%) 2 votes

Галена стана майка на второто си дете само преди няколко дни!

Чаровницата на поп фолка Галена подари най-голямото щастие на себе си и семейството си. За втори път. В края на миналата седмица тя роди своя малък син Александър. Бебето и майка му са добре, а самото раждане е преминало гладко и без проблеми.

Куп колеги, приятели и фенове на звездата се изредиха да й честитят в мрежата. И пожелаха цялото щастие на света в нейния дом с Галин и децата. Дни по-късно обаче, в нета мнозина изригнаха против Галена.

Галена

Галена предизвика остри полемики в нета

И по-специално против това, което родилката сътвори в последното си видео към новата песен „Moro Mou“. Клипът излезе съвсем наскоро, а по време на снимките Галена е още бременна, в доста напреднала бременност.

Това, което възмути потребителите в мрежата, е как само, за да изтика напред кариерата си, изпълнителката се е снимала чекнейки се. При това не къде да е, а върху бюста на Александър Велики.

„Ясно е, че Александър Велики е избран, защото това е и името на бебето й. Но какво естетично и изобщо какво морално има, бременна жена да се чекне върху него и да се пипа по тялото като невменяема. А и текстът на песента няма нищо общо с това, че тя чака дете. Толкова жалък опит за реклама, че думи нямаме. Този път Галена удари дъното. Пошло, отвратително и грозно е всичко това“, пишат възмутени пуритани в интернет форумите.

Кадър от видеото, което може да гледате по-долу, в края на текста. И да дадете своите коментари за него

Истината обаче е, че скандален или не, клипът на Галена постигна наистина рекорден брой гледания, при това само за ден-два. А верните й фенове не спират да я защитават с цената на всичко. Твърдейки, че в проекта й няма нищо лошо, а тъкмо обратното.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар