Светът е в шок: Кристиано Роналдо заби какичката си Анджелина Джоли

Светът е в шок: Кристиано Роналдо заби какичката си Анджелина Джоли
4 (80%) 3 votes

Кристиано Роналдо и Анджелина Джоли са новата най-коментирана двойка в света!

Футболистът Кристиано Роналдо и актрисата Анджелина Джоли са си паднали един по друг, гласи новата гореща клюка. Двамата се запознаха едва наскоро, по време на снимките на турски сериал, в който участват, но са си допаднали, научи Kliuki.bg.

Според слуховете, играчът на Реал (М) е хвърлял опасни погледи към Анджи още от първия миг, в който я зърнал. Двамата са били видени да разговарят зад сцената, което засилва спекулациите, че между тях се е случило нещо.

Кристиано Роналдо свали Анджелина Джоли

Кристиано Роналдо заби Анджелина Джоли

Анджелина Джоли отскоро има връзка с музиканта Джаред Лето. Актрисата обаче е известна с изневерите си, така че нищо чудно да се е забила с Кристиано Роналдо така между другото.

Футболистът е с цяло десетилетие по-млад от Анджи, но това за него никога не е било пречка. През леглото му са минавали какви ли не красавици, а най-известната измежду тях е Ирина Шейк. В момента пък даже е сгоден за чаровницата Джорджина Родригес.

Самата Анджелина Джоли по принцип си пада по по-възрастни мъже от нея, при това значително. Именно такива са последните й двама съпрузи.

Актрисата обаче винаги е обичала да експериментира в леглото и любовта като цяло. За нея е публична тайна, че е имала връзки дори с жени. Затова една авантюра с младия Роналдо е напълно реална.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар