Съседи на Веселин Маринов: Ако знаете какво става в дома му, ще се отвратите! (брутални разкрития за трубадура)

Съседи на Веселин Маринов: Ако знаете какво става в дома му, ще се отвратите! (брутални разкрития за трубадура)
4 (80%) 4 votes

Съседи на Веселин Маринов разкриха чудовищни истини за него!

Трубадурът и всеобщ любимец на лелички и баби Веселин Маринов съвсем скоро може да се окаже и без нито една фенка. Не и след като въпросните, голяма част от които моралистки, разберат какви ги върши извън сцената.

Оказа се, че Веселин Маринов има апартамент в Студентски град, точно срещу арката на Националната спортна академия. В същата сграда се помещава и звукозаписното му студио, в което редовно „прослушвали“ млади и амбициозни гърли.

Веселин Маринов

Истината за Веселин Маринов и какви ги върши в дома си, потресе всички

Дотук нищо нередно. Ако съседи на Веско Потния не бяха разкрили какво се случва в жилището му от много време насам. Оказа се, че апартаментът е закупен точно в Студентски град, за да може певецът да е заобиколен от млади момичета и по-лесно да си намира любовници, пише Хотарена.нет.

„Ако знаете на какво сме ставали свидетели, свят ще ви се завие и ще ви опротивее. Имаше период, в който този апартамент беше заприличал на публичен дом. Всяка вечер в него се мъкнеше различна мадама и си тръгваше на сутринта. Не можехме да повярваме, че това е домът точно на Веселин Маринов, който пред обществото изглежда като Божа кравичка“, разкриват възмутени комшии на трубадура.

От месеци насам обаче Веселин Маринов живеел самотно и от жилището му почти не се долавял шум. Това е така, защото както всички вече знаем, той се забърка с омъжената Веселина Пеева от Добрич. Която заряза не само мъжа си, но и двете си деца заради аферата с него.

Скандалът с бруталната им връзка разтърси държавата, а отделно от това двамата бяха забъркани и в данъчни измами с ДДС, които се разследват.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар