Десислава Радева ужасена: Това, което научи, я събори тотално! (президентът не може да я успокои)

Десислава Радева ужасена: Това, което научи, я събори тотално! (президентът не може да я успокои)
4 (80%) 3 votes

Десислава Радева досега се показваше твърда като скала, но ето, че това я събори!

Съпругата на президента Румен Радев – Десислава Радева е в състояние на тотален ступор. Много вероятно дори е в скоро време да спрем да я наричаме Генерал Деси. Този прякор й беше даден заради силния характер, който демонстрираше до момента.

Оказа се обаче, че тя далеч не е твърда като скала. Близки до обкръжението на президента източници разкриха, че от няколко дни насам Десислава Радева била обхваната от истински ужас. Породен от суеверие и неистов страх от това, което всички наричат проклятието на първите дами в България.

Десислава Радева

Десислава Радева ужасена от легендите за проклятието на първите дами

От случайни разговори под сурдинка на „Дондуков“ 2, Генерал Деси все по-често чувала подмятанията на служителите за въпросното проклятие. Което действително може да се нарече по този начин. Като се има предвид нещастията и кошмарите, сполетели почти всичките съпруги на държавните глави у нас.

Припомняме, че Желю Желев и съпругата му Мария Желева губят едното си дете малко преди раждането. А по време на мандата му, дъщеря им Данка се самоубива. Трагедията разтърсва държавата и съсипва семейството им.

Бракът на Антонина Стоянова и Петър Стоянов пък едва се крепи и накрая завършва с развод. След многобройните забежки на президента и сълзите, които ден след ден изплаква първата дама.

Нещастия преследват и останалите. Зорка Първанова също се окичва с рога от връзката на Георги Първанов с Мариана Попова. А след това се разболява от тежка болест, от която за огромно щастие, впоследствие успява да се излекува.

А всички знаем какво сполетя Росен Плевнелиев и Юлиана Плевнелиева. Двамата изгубиха по страшно нелеп начин малкия си син Филип. Кончината на момченцето беше толкова страшна и трагична, че разплака цяла България.

Има ли наистина такова проклятие?!

„Точно от това се бои сега Десислава Радева. Дано да успеят да й внушат и най-вече тя сама да си внуши да не вярва в подобни „проклятия“. И да приема всичко като отделна човешка съдба и просто стечение на обстоятелствата. Иначе ще се побърка и ще побърка мъжа си. Който има да се грижи за далеч по-важни неща“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар