Скандално разкритие за Саня Армутлиева потресе всички: Виж истината, която лъсна преди дни! (още подробности)

Скандално разкритие за Саня Армутлиева потресе всички: Виж истината, която лъсна преди дни! (още подробности)
4 (80%) 4 votes

Саня Армутлиева отдавна се слави като музикалния диктатор у нас!

Шефката на „Вирджиния рекърдс“ Саня Армутлиева от години се слави като музикалния диктатор у нас. Който еднолично и без никакви скрупули дърпа конците в шоубизнеса. Въздигайки или тотално сривайки таланти – на базата на собственото си усмотрение.

Преди броени дни избухна и поредният скандал около името й и това, че е успяла буквално да пробута в предстоящото „Като две капки вода“ своето протеже. На всички е ясно, че отново става дума за младата певица Михаела Маринова.

Саня Армутлиева

Саня Армутлиева потресе всички с наглото пробутване на протежето си

Последната се превърна в безспорна любимка на Саня Армутлиева още по време на участието си в „Х Фактор“. И макар че не тя, а Славин Славчев спечели сърцата на зрителите и победи във формата, къдрокосата дама направи всичко по силите си, за да продължи не неговата, а нейната кариера.

То не бяха нови песни, видеоклипове и чудеса. За толкова време обаче, Михаела Маринова така и не успя да се превърне в тийнидол. Каквито станаха Гери-Никол, Дара и Атанас Колев.

„Въпреки това, сега Армутлиева си пусна връзките и пипалата към Маги Халваджиян. И лесно го придума да вземе под крилото си Михаелчето. Че барем в неговото шоу успее да натрупа малко повече дивиденти и слава. Но не е честно към много други и изявени личности, които щяха да бъдат в пъти по-интересни за предаването и зрителите“, коментират източници.

И не спират да се гневят от факта, че едни получават всичко наготово, докато други, много по-талантливи и харизматични, биват отхвърляни. Само, защото не са послушни.

Михаела Маринова влиза в „Капките“, измествайки далеч по-заслужили от нея

„Вижте какво стана с Невена Цонева. Цяла България я обича, но Саня Армутлиева й вгорчи живота, защото момичето има собствено мнение. А сега, когато Михаела Маринова я слуша за всичко, мазни се и изпълнява безропотно, всички врати са й отворени“, негодуват източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар