Шокиращ развод? Кейт Мидълтън и принц Уилям спряха дори да се преструват

Шокиращ развод? Кейт Мидълтън и принц Уилям спряха дори да се преструват
4.5 (90%) 6 votes

Кейт Мидълтън и принц Уилям са пред развод!

Отношенията между красивата Кейт Мидълтън и съпруга й принц Уилям не са цветущи. Двамата имат множество проблеми, които не знаят как да разрешат, научи Kliuki.bg.

Престолонаследникът и жена му вече дори не се преструват пред хората. Те се появяват по публични събития, без да са хванати за ръце. Нещо, което преди не си позволяваха.

Кейт Мидълтън и принц Уилям

Кейт Мидълтън вече не гледа по този начин принц Уилям

Според слуховете, витаещи из Англия, големите проблеми в кралското семейство започнали след раждането на второто им дете. Малката Шарлот изобщо не била поглеждана от баша си, което вбесявало Кейт Мидълтън.

Причината Уилям постоянно да не е сред децата си пък се предполага, че е в негова изневяра. Говори се, че принцът има извънбрачна връзка в друг град от Острова и постоянно пътува.

Според медиите във Великобритания, Катрин и Уилям към момента не си говорят. Те показват хладно отношение помежду си в светските си изяви, но и у дома изобщо не обшували.

От много време се счита, че принцът не спи единствено с Кейт Мидълтън. Сега обаче вече открито демонстрира проблемите им, което е изненада.

Говори се все по-усилено, че Уилям ще наследи баща си по развой на живота. Принц Чарлз също се раздели със съпругата си Даяна Спенсър, след като с години й изневеряваше със сегашната си жена Камила Паркър.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар