Григор Димитров спаси Никол Шерцингер от най-лошото!

Григор Димитров спаси Никол Шерцингер от най-лошото!
3.8 (76%) 5 votes

Никол трябва да бъде вечно благодарна на своя Григор Димитров.

Оказва се, че любовта между Григор Димитров и Никол Шерцингер е много по-силна от това, което се вижда в медиите. Двамата може да не са ежедневно заедно и да имат традиционна според разбиранията на мнозина връзка, но и при тях любовта е сътворила чудо, научи kliuki.bg.

Певицата може да изглежда много успешна и самонадеяна, но и тя има своите дяволи. А те са избягали от Григор Димитров като от тамян. Още преди осем години започва тъмен период в живота на Никол. По ирония на съдбата, именно тези години пък са свързани и с най-ярките моменти на славата й. Още с изгряването на звездата й като солистка на „Pussycat Dolls“, започва и нейният кошмар.

Оказва се, че родителите й не само не я подкрепят по пътя към голямата сцена, а дори се отричат от нея. Причината е неприличното й поведение и голотата, които се изискват от нея. Така Шерцингер остава без най-силната си опора. А другите момичета от групата я недолюбват, защото изпъква и им краде от славата.

Малко по малко Никол изпада в омагьосан кръг, от който успява да я извади единствено Григор Димитров. Тя намира утеха от смазващата слава и всички негативни емоции към себе си в храненето в огромни количества. След това повръща изяденото. Това се превръща в нейно ежедневие. А на всичкото отгоре, певицата е имала склонност да се самонаранява, пише hotarena.net.

Кризата й се задълбочава около края на връзката й с Люис Хамилтън. Тя споделя, че булимията е превзела изцяло живота й, а самонараняването се превръща в нейна фикс идея. И точно когато е на предела на силите си и хранителното разтройство започва бавно, но сигурно да я води към края, се появява нейният спасител.

Близките на певицата свидетелстват, че откакто е с Григор Димитров, тя е съвсем нов човек. Преоткрила е смисъла на живота, истински щастлива е и се храни с удоволствие. Така една осемгодишна битка е спечелена!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар