Кошмар! Вината за най-лошото, сполетяло Стефан Данаилов, е на сина му!

Кошмар! Вината за най-лошото, сполетяло Стефан Данаилов, е на сина му!
5 (100%) 2 votes

Стефан Данаилов преживя кошмарни дни заради собствения си син!

Актьор номер едно у нас Стефан Данаилов премина през ужасни неща през последните години. Жена му Мария си отиде, а не след дълго го сполетя и болестта лимфом, припомня Kliuki.bg.

Заболяването, което споходи Ламбо, обаче е било вследствие на стрес. Стреса, който синът му Владимир му е нанесъл с участието си във „ВИП Брадър“ през 2012 г. Това просто разбило здравето на дългогодишния бесепар, тъй като тогава той не можел да понесе, че синът му го прави за смях публично, пише в. „Уикенд“.

Стефан Данаилов страда заради сина си

Най-голямата мъка на Стефан Данаилов е свързана със сина му

Припомняме, че преди 5 години Владимир Данаилов стана враг номер едно на почти всички в Къщата. Зрителите също не го обикнаха особено, считайки го за психично неуравновесен и дори луд.

Всичко това повлияло негативно на Стефан Данаилов, който бил просто съсипан. Той умолявал синът си и майка му Ирен Кривошиева, която също влезе в шоуто тогава, да не се показват пред цяла България, но те предпочетоха да не изтърват огромните си хонорари.

Звездата от „Дами канят“ криеше около 25 години, че има незаконен син. През това време Владо и майка му живееха в САЩ, където все още са. Актьорът ги е посещавал от време на време, но истината изплува чак преди няколко години. Това показва, че Ламбо не е искал по никакъв начин да се шуми около тази история, а синът му направи точно това с участието си във „ВИП Брадър“.

Стефан Данаилов се пребори с рака на кръвта с помощта на много финансови средства. Мъката по излагацията, нанесена му от най-скъпия човек, обаче остава.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Кошмар! Вината за най-лошото, сполетяло Стефан Данаилов, е на сина му!”

  1. ай сега

    февр. 25. 2017

    Ми па да го беше признал, гледал, да го беше възпитал, контролирал отблизо и нямаше да е така. Не може да се криеш като мишок, само и само да се харесаш, и после да упрекваш момчето. Долно поведение и заслужен край.

Добавете коментар