Състоянието на Дженифър Анистън е критично? Мъжът ѝ пред инфаркт

Състоянието на Дженифър Анистън е критично? Мъжът ѝ пред инфаркт
Гласувайте за статията

Дженифър Анистън може да пометне всеки момент!

Красавицата от „Приятели“ Дженифър Анистън се намира в много тежко състояние. Тя е бременна, но е на 48 г., което усложнява ситуацията й, научи Kliuki.bg.

Джен имала много коварни спазми, които я измъчвали от дни. Актристата не считала, че е нужно да спира да работи, но май ще й се наложи.

В САЩ има слухове, че дори Дженифър Анистън е посетила болнично заведение, след като е получила една от своите кризи. Съпругът й Джъстин Теру я придружил и бил забелязан да бъде много угрижен.

Дженифър Анистън и Джъстин Теру

Дженифър Анистън и Джъстин Теру треперят за първото си дете

И за Джен, и за Джъстин това ще бъде първо дете, макар да са на по 40 и нагоре години. Затова двамата са така притеснени за здравето на плода.

Възрастта на актрисата е сериозен проблем в случая. Тялото й е подложено на всекидневни атаки заради това, че е на 48 г. Джен карала възможно най-тежката бременност. Тя всеки ден повръщала по няколко пъти и имала страхотни болки навсякъде.

„Много е зле горката. Вече не се появява никъде, явно няма сили за това.“ – пишат зад граница.

Въпреки че е в самото начало на бременността и даже още не й личи, актрисата се чувствала като парцал. Тя нямала сили за нищо и гледала постоянно да лежи. Така я бил посъветвал и лекарят й.

В САЩ се счита, че Дженифър Анистън е заченала ин витро. Почти всички бременни на над 40-годишна възраст зачеват по този начин. Едва ли актрисата е изключение, тъй като с Джъстин опитваха дълго време по нормалния начин, но така и не се получаваше.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар