Няма спирка! Веселин Маринов забърка висш политик в интрига заради палавата Веска (Подробности)

Няма спирка! Веселин Маринов забърка висш политик в интрига заради палавата Веска (Подробности)
4.8 (95%) 4 votes

Веселин Маринов е започнал да се разпорежда не само на музикалната, но и на политическата сцена.

Естрадният трубадур Веселин Маринов се е взел доста на сериозно и е започнал да раздава заповеди из структурите на доскоро управляващата партия ГЕРБ. Както знаем, изпълнителят е любимец на водещи лица в политическата формация. А сега е успял да забърка жестока интрига, в която пак не сe минава и без любовницата му Веселина Пеева, научи kliuki.bg.

Началото на скандала датира от последните дни на миналата година. То е свързано с любовните рандевута на Веселин Маринов и Веселина от Добрич в морската ни столица, за които би информирахме отдавна. Оказва се, че на една от срещите на влюбените е имало и неизвестно досега трето лице. Неговото име е Пламен Манушев.

Вероятно това име ви е познато.

Да, точно така, той бе предложението на Цецка Цачева за вицепрезидент. Също така той е първият български вицеадмирал във Военноморските сили на Българи. След като напуска армията започва партийна кариера в ГЕРБ. Политическата му кариера обаче започна със загубени избори, които доведоха и до оставката на кабинета на Бойко Борисов.

След загубата от Румен Радев, Манушев някак станал симпатичен на Веселина. Тримата с Веселин Маринов често обядвали и вечеряли заедно. Певецът вместо да я прояви ревност от вицеадмирала, обещал на своята любовница, че ще направи каквото е по силите му за него. Той се заканил, че ще вкара Пламен в следващия парламент с гласовете на добричлии.

След обявяване на окончателни кандидатски листи по региони тази седмица, изненадата е нескрита. На миналите парламентарни избори Пламен Манушев фигурира в листата на ГЕРБ, но за Варна. А сега, чудно по каква причина, е изпитосан в Добрич! Какво съвпадение, нали?

Веселин Маринов се набърка и в политиката

Веселин Маринов се набърка и в политиката

Тази рокада, зад която прозира сянката на Веселин Маринов, вбесила местните лидери на партията на Бойко Борисов в града на Веселина. Навсякъде плъзнала мълвата, че вече листите за изборите се редили на секс принцип. И то не от някои висш политик, а от естрадния трубадур с явно доста силни връзки в партията, пише hotarena.net.

Разбира се, сочната клюка, прераснала в скандал, стигнала до ушите и на висшите ешелони на партията. От там се заканили, че много скоро ще резнат квитанцията на Веселин Маринов и ще секнат всичките му канали за кадруване в партията.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар