Никол Шерцингер излекува разбитото си сърце

Никол Шерцингер излекува разбитото си сърце
4.3 (86.67%) 3 votes

Никол Шерцингер излекува разбитото си сърце, тъмнокосата красавица призна за любовните си мъки от преди години.

Както е известно сега чаровната и гласовита певица Никол Шерцингер е доста влюбена в по-младия наш сънародник и спортна звезда – Григор Димитров.

Преди това, обаче тя имаше сериозна връзка с друг изявен спортист – Люис Хамилтън и Никол бяха двойка около седем години.

Макар те да бяха сочени за перфектната двойка двамата така и не се престрашиха да предприемат брак, а освен това се разделиха изненадващо и рядко коментираха както връзката после и раздялата си.

Множеството им фенове бяха разочаровани, но и след това Никол бе уловена в любов с доста по-младия Григор.

Наскоро, обаче певицата си позволи в световните медийни издания да разкрие малко от емоционални несгоди и призна колко труден е бил периода на раздяла с нейната бивша половинка.

Както цитират и родните „Блиц“ и „Лайфстайл“, Никол споделила, че единствено множеството й служебни ангажименти и работа я спасили от депресия и отчаяние.

Участието й в мюзикъла „Котките“ е бил сериозен нейн ангажимент и това я спасило преди време, сподели талантливата певица Никол Шерцингер.

Никол вече е излекувала своето сърце от любовните драми, сподели тя наскоро

 

Макар да е привлекателна и много желана жена, тя също е имала моменти на нервни сривове и отчаяние, все пак както тя разказва цели седем години връзка не могат да се приключат толкова бързо.

Никол е отново щастлива след една малка лична драма

Важното за всички големи почитатели на Никол и музиката е, че днес тя е щастлива и връзката й с Григор върви в положителна посока.

Очакваме и ние от изданието „клюки.бг“ развитието на любовта между Гришо и апетитната кака Никол.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар