В очакване на наградите „Оскар“

В очакване на наградите „Оскар“
5 (100%) 1 vote

В очакване на наградите „Оскар“, само броени часове ни делят от тази церемония, която е една от най-бляскавите и най-силно отразявани от световните медии и критиката.

Очакват се с нетърпение освен спечелилите в отделните категории, а също и също толкова значими са появите артистите по червения килим за взимането на така желания от всеки там „Оскар“. Прически, грим, тоалет, особено за жените, това е особено коментирана в медиите тема.

Церемонията ще се проведе в „Долби театър“, а вече поставен отпред червения килим, по който ще преминат знаменитостите, целият килим е обсипан с черни и златисти нишки, коментират от Нова ТВ и изданието „Лайфстйл“.

И все пак нека споменем някои от дамите, носителки на това знаково признание до момента – Рийз Уидърспун, Бри Ларсън („Стая“) и Алисия Викандер („Датчанката“), Джулиан Мур, Кейт Бланшет, Мерил Стрийп и още.

Очаква се тази година истинска сензация да предизвика нежният мюзикъл, озаглавен „Страната Ла Ла Ленд“, където Райън Гослинг отново изненадва много положително феновете си. Освен това в категория анимации – „Зоотрополис“ е пълен фаворит.

Лео едва миналата година се поздрави с тази статуетка след иначе толкова добри роли

Поне десет се очаква да бъдат статуетките в полза на филма „Ла Ла Ленд“, като той се доближава така до другите водачи в история на наградените „Титаник“ и „всичко за Ева“, с цели 14 номинации.

Наградите „Оскар“ предстоят

За 89 път ще се проведе бляскавата церемония по награждаването, следена отново с огромен интерес и любопитство относно бъдещите победители, тук обаче вече и ние българите можем да се почувстваме лично ангажирани и доста пристрастни в положителен аспект, защото и сред номинираните са и проектите на Тео Ушев и Георги Господинов и филм „Сляпата Вайша” – сред  късометражни анимации и може месец февруари да поздравим първия българин, спечелил така жадувания и значим златен „Оскар“. Желаем им успех и малко търпение на нас до довечера!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар