MasterChef България ни готви големи изненади

MasterChef България ни готви големи изненади
Гласувайте за статията

MasterChef България стартира от утре с поредица от изненади за всички фенове кулинари пред малкия екран. Освен това и за участниците в надпреварата за титлата ще има доста нови неща.

А жypито за предаването на Би Ти Ви – MasterChef отново ще видим в образа на Андре Токев и другите му приятели Виктор Ангелов, Петър Михалчев.

Тримата професионалисти ще бъдат отново твърде критични към 50 – те участници в конкурса за хоби-готвачи, защото само един ще бъде късметлията взел приза и освен това значителната сума от 100 000 лева печалба.

С много усилия участниците ще минат изпитанията на журито, за да ги убедят че могат да приготвят и поднесат в чиния истинско изкуство за сетивата.

При три утвърдителни оценки от журито още в първата битка на талантите, всеки може да си гарантира място на финал, при три категорични отказа губи шансовете си да се докаже.

Стартира предаването за любители готвачи, но майстори в кулинарията Master Chef

 

Много са пъстри и различни и образите на кандидатите да станат любим готвач на България – китарист, дресьор на змии, както и личен пример как един развод може да те превърне във майстор в кухнята без да си очаквал, коментират и от изданието за новини – „Лайфстайл“.

И така за всички, които се вълнуват от трудни и вълнуващи кулинарни задачи, напрегната състезание, емоции, около печката за готвене и поредица от нови рецепти утре е първи епизод на култовото кулинарно шоу – MasterChef.

MasterChef – отново на екран от утре в национален ефир

Очакваме интересни епизоди и много късмет на всички участници, които са се решили да вземат това участие и определено си е предизвикателство, успех!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар