Иван Ласкин този път направо попиля Николета Лозанова!"Любовта" и "симпатиите" между Иван Ласкин и Николета Лозанова

наистина са безгранични. Толкова, че вероятно и двамата биха се нагостили с миша отрова, стига да не им се наложи след това да се лежат по занданите. Поредното доказателство за чутовната непърпимост на Иван Ласкин към плеймейтката е постът му в социалната мрежа, с който той буквално разкости водещата на "Папараци". И посъветва единствения кадърен журналист в предаването - Кристина Патрашкова, тутакси да си обира крушите от тази мръсотия. [caption id="attachment_380540" align="aligncenter" width="300"]Иван Ласкин Иван Ласкин за пореден път показа отвращението си от Николета Лозанова, как ли ще реагира тя?![/caption] " ТВ е изпълнено с фолкХлор. Гати простаците зорлем ни забиха в кенеФира. Думи нямам. Но, нищо-дебилите са постоянно забавление за мен. Гледам Папапростаци (заради собствена забава), и си мисля, че през чатала на водещата, която има лицеизраз на тъжен сафрид, може със скок да мине котка захапала франзела. Напряко.

За гласа на водещата няма какво да кажа. Чувайки го, имам чувството, че слон е настъпил гларус. Това е тембъра на този пластмасов миндил Никлозета.

Което, разбира се, че забавлява моята компанията, която в щур смях се подиграва на Никлозета. Как е възможно това съчетание между сврака и хлебарка някой до му дава ефир? Криси, тебе знаеш, че те харесвам...ама, бегай от тая плесен. Ти си сериозен журналист", това написа в мрежата Иван Ласкин и коментарът му моментално взриви потребителите. Не е нужно да споменаваме, че всички приятели на Ласкин във Фейсбук го подкрепиха с две ръце и се скъсаха от аплодисменти. Съпругата му Алекс Сърчаджиева също не го нахока за грубия език към Николета, която все пак е жена и майка, а светкавично лайкна и подкрепи мнението му. Сега се очаква реакцията на самата Николета Лозанова и сме убедени, че още в следващия брой на "Папараци" Иван Ласкин ще цъфне като главен герой. Но не с добро, разбира се.