Обрат: Ива Софиянска и Антон Божков разделени от половин година! (сензационни разкрития)

Обрат: Ива Софиянска и Антон Божков разделени от половин година! (сензационни разкрития)
5 (100%) 1 vote

Ива Софиянска от шест месеца не живее с мъжа си Антон Божков!

Мало и голямо завидя на Ива Софиянска, когато стана законна съпруга на милионерския син Антон Божков. Тя му роди две дечица, които двамата кръстиха Мая и Васил. И заживяха като в приказките.

Днес обаче стана ясно, че Ива Софиянска и Васил Божков не живеят заедно. И то не отскоро, а вече от цели шест месеца. Да, половин година младите не са си виждали очите, но не бързайте да се радвате и да злорадствате.

Ива Софиянска

Ива Софиянска и Антон Божков разделени от половин година

Ива и Антон не са се разделили поради липса на любов или семейни скандали. А за развод и дума не може да става, защото причината за раздялата им са просто хиляди километри разстояние.

Докато щерката на Стефан Софиянски работи в столицата и гледа двете им деца, то мъжът й Антон Божков е зает с много важни бизнес дела в Лондон. И буквално му е невъзможно да се прибере в родината, преди да ги е завършил успешно.

Двамата обаче поддържат връзка от разстояние и се чуват поне по десет пъти на ден. Говорят по скайп и всеки път, когато Антон може да хване самолета и да се прибере, той го прави. Дори и да е само за едно денонощие.

За сметка на това Ива Софиянска не е нагърбена с непосилни задачи в отглеждането на отрочетата им, защото разполага с две бавачки на пълен работен ден, личен шофьор, както и момче за всичко. На него тя се обаждала всеки път, когато трябва да се напазарува нещо или да се платят някакви сметки.

„Да, трудно й е без Антон, но въпреки че е далече, той продължава да е плътно с нея и с децата. Има хора, които живеят под един покрив, но са по-отдалечени от тях двамата. Важното е, че се обичат, а пък за другото има кой да помага. И родителите им правят всичко, което е по силите им, за да ги отменят“, разкриват източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар