Скандалът с гафа на Оскари 2017 се разраства – заподозряха Лео Ди Каприо!

Скандалът с гафа на Оскари 2017 се разраства – заподозряха Лео Ди Каприо!
5 (100%) 1 vote

Определено Оскари 2017 ще бъдат запомнени с невиждания гаф при обявяването на най-важната категория – „Филм на годината“.

Уорън Бийти и Фей Дънауей обявиха грешен победител в последната категория на Оскари 2017. Статуетката бе взета от ръцете на виновниците за мюзикъла „Ла-Ла Ленд“ и връчена на „Лунна светлина“. Покрай асоциациите с гафа на Мис Свят се появиха и първите заподозрени за недопустимото объркване, научи kliuki.bg.

Както всяка година, и тази на Оскари 2017 имаше почти ясни победители. И след като приказния мюзикъл обра всички предишни награди, публиката прие с бурни аплодисменти и златната статуетка. Никой не можа да повярва, когато водещият Джими Кимъл разкъса суматохата с думите, че е станала грешка. Бийти доста неуверено прочете написаното в плика, а секунди след това подозренията му се бяха оказали правилни.

Разменени пликове доведоха до факта да прочете грешния филм. Подобно объркване не се е случвало в историята на филмовите награди, и то в най-оспорваната категория. Веднага започна да се търси и виновник за сконфузната за всички ситуация. И първият заподозрян е Леонардо Ди Каприо!

Оскари 2017 и чутовният им гаф

Суматоха и гаф белязаха Оскари 2017

В момента цял свят анализира, дискутира и предлага възможни варианти за объркването на пликовете. Именно звездата от „Титаник“ обяви наградата на Ема Стоун за най-добра актриса на Оскари 2017. На кадрите от сцената се вижда, че актьорът слиза от нея заедно с красивата си колежка, а пликът с името й е в неговите ръце, пише pik.bg.

Принципно, той се дава на победителя заедно със статуетката като сантиментален спомен. Но Лео явно се е заплеснал за тази подробност. А по неведоми пътища същият този плик с името на главната героиня от „Ла-Ла Ленд“ е достигнал до ръцете на Бийти.

Не е ясно и дали Ди Каприо има конкретна причина да извърши подобен саботаж, но със сигурност се получи зверско объркване. А в резултат на него, Оскари 2017 със сигурност ще влязат в историята!

Този плик прецака всичко

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар