Шок: Венета Райкова с брутално разкритие за Миглена Ангелова! (истината за г-жа Искрено и лично ще ви втрещи)

Шок: Венета Райкова с брутално разкритие за Миглена Ангелова! (истината за г-жа Искрено и лично ще ви втрещи)
Гласувайте за статията

Венета Райкова едва не припаднала като разбрала това за Миглена Ангелова!

Бившата водеща и настояща авторка на бестселъри Венета Райкова шокира с разкритие за колежката си Миглена Ангелова. Че двете не се понасят от години, беше ясно отдавна. Но днес се разбра, че г-жа Искрено и лично е правила черна магия на Венета.

Близки до обкръжението на Венета Райкова разказаха, че красавицата едва не припаднала като разбрала за злобата на Миглена към нея. Тя посетила известна врачка в столичния квартал „Дружба“, която я подложила на дълъг сеанс и впоследствие разкрила направената й магия.

Венета Райкова

Венета Райкова ужасена от това, което научила за своята колежка Миглена Ангелова. Двете не се търпят от години

Това се случило след като предаването „Дневникът на Венета“ паднал от ТВ7, а причината беше фалитът на медията. Преди Райкова да седне на стола на водеща там обаче, по ТВ7 се излъчваше „Искрено и лично“ на Миглена Ангелова.

Разбрала, че Венета Райкова я измества от екран, победителката от Вип Брадър обезумяла от яд и хукнала да й прави магии. „Врачката казала на Венета, че магията й е направена от нейна колежка жена, която има много разводи зад гърба си. Коя друга може да е?! Повече от ясно е, че става въпрос за Ангелова“, коментират източниците.

За да й се развали магията, Венета спала цели 14 дни с муска против зли сили под възглавницата си и всяка сутрин пиела по три глътки светена вода. На 14-ия ден отишла и изхвърлила напоената с лоша енергия муска в течаща вода и й светнало пред очите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Шок: Венета Райкова с брутално разкритие за Миглена Ангелова! (истината за г-жа Искрено и лично ще ви втрещи)”

  1. ясен

    февр. 27. 2017

    Боже, тази жена е изперкала съвсем! Горкото дете!

Добавете коментар