Аштън Къчър шокира жена си: Не исках теб, а…

Аштън Къчър шокира жена си: Не исках теб, а…
5 (100%) 1 vote

Аштън Къчър направи шокиращо и доста невероятно признание!

Актьорът Аштън Къчър шокира света. Звездата от „Свети Валентин“ разби всички представи, че се е чувствал като целунат от съдбата, когато е срещнал Мила Кунис. Напротив, той е смятал да се пробва с нейна колежка, научи Kliuki.bg.

Оказва се, че Аштън първо е задирял една от приятелките на бъдещата си съпруга. Всичко това е ставало в края на миналия век, когато започва да се снима ситкомът „Шеметни години“.

Аштън Къчър

Аштън Къчър днес е най-щастливият мъж

Дамата, която първо е впечатлила Къчър, е Лора Препън. Тя също участва в сериала, заедно с Аштън и Мила. По онова време и тримата са тийнейджъри.

„Не мога да кажа, че с жена ми сме имали любов от пръв поглед. Станахме много добри приятели и след време се случиха нещата. В началото бях забелязал Лора, понеже тогава си падах по високи жени.“ – спомня си днес с усмивка Аштън Къчър.

В крайна сметка след сериала той се ожени за по-възрастната Деми Мур, с която остана 5 години. Разведе се с нея именно за да се ожени за Мила Кунис.

„Днес не мога да си представя живота без моята очарователна съпруга. Тя е моята половинка във всеки един смисъл, щастливец съм голям.“ – философства още звездата от „Двама мъже и половина“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар