Бомба: Звезда от „Отчаяни съпруги“ е имала връзка с…

Бомба: Звезда от „Отчаяни съпруги“ е имала връзка с…
3.5 (70%) 2 votes

Една от красавиците на „Отчаяни съпруги“ е превърнала сериала в нещо повече от работа!

Теленовелата „Отчаяни съпруги“ спечели огромен рейтинг през 8-те години, в които се излъчваше. За една от звездите в сериала нещата са били малко по-лични, защото на работното място тя е въртяла любов със свой колега, научи Kliuki.bg.

Става въпрос за Марша Крос, която влезе много успешно в образа на Бри Ван де Камп. Червенокосата фурия е слагала рога на съпруга си точно по време на встъпването им в брак.

В САЩ се пише, че Марша е била много близка с Кайл Маклоклан, когото познаваме и от един друг сериал – „Туин Пийкс“. Двамата играеха двойка в „Отчаяни съпруги“, а след това са запазили дружбата си.

Отчаяни съпруги

„Отчаяни съпруги“ ги събра и в живота

Злите езици говорят, че Марша и Кайл са били дори повече от приятели. Те са имали интимни отношения около 2006 г. – точно когато актрисата се омъжи за Том Мауоуни.

За Маклоклан пък се говори, че е един от онези, които не пропускат да забият всяка красавица, с която работят. Макар на пръв поглед да няма излъчване на типичния женкар, актьорът е имал прекалено много залитания на работното място.

За едно от тях се счита и това с Кристин Дейвис, с която играеше женен в „Сексът и градът“ преди време. Това обаче не получи своето доказателство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар