Крум Савов съвсем превъртя! (Виж на какво подложи красивата Мая)

Крум Савов съвсем превъртя! (Виж на какво подложи красивата Мая)
Гласувайте за статията

Крум Савов съвсем превъртя

Крум Савов не е на себе си от ревност. Бившият шеф на спортния отдел по Би Ти Ви е болен от ревност. Той се мислел за рогоносец и пуснал копои по дирите на красивата си съпруга. Спортният журналист бил убеден на сто процента, че хубавицата му кръшка.

Дори подозирал, че чаровната Мая си имала вземане-даване с богат бизнесмен, собственик на верига ресторанти за бързо хранене.Отношенията им наскоро съвсем се спихнали и той си навил на пръста, че половинката му прескача от брачното ложе. Дори пуснал копои по следите й. Той дори наел професионален детектив, койъто работел във фирмата на близък негов приятел.

Преди да се реши на тази крайна мярка, той подлудил близки и колеги.Като непрекъснато подпитвал дали са видели Мая в компанията на някой мъж или засукан бизнесмен. След като не получил желания отговор, той решил да наеме специалиста в областта на слухтенето.

Спортният коментатор обаче не се примирил и с това. Той всеки ден разпитвал половинката си как е минал деня й. Звънял й нон-стоп и не й давал спокойно да пазарува из магазините.

А на спецът по изневери дал изричната заповед буквално да пълзи по петите й. И да му докладва за всяка нейна стъпка. Спортният журналист дори се заканил, че ако хване любовника на Мая, жив ще го опече.

Красивата му съпруга се усетила за опашката. И толкова много се вбесила, че вдигнала чутовен скандал.Дори го обвинила, че не е напълно наред с главата.

Всъщност брака на Крум Савов и неговата половинка заскърца след като той спря да командва спортния отдел в Би Ти Ви. Навикналата на благи екстри Мая вече трябвало да свива бюджета. И да спре екзотичните почивки със семейството си. Както воаяжите по козметици, спа центрове, бутикови дрешки и козметика от висок клас.

Крум Савов съвсем превъртя

А и близнаците им също били лишени от много екстри. Вече нямало толкова често ски лагери, маркови дрешки,скъпи смартфони и таблети. Това накара Мая да преосмисли приоритетите и да се ориентира навреме в обстановката, подозират близки до журналиста.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Крум Савов съвсем превъртя! (Виж на какво подложи красивата Мая)”

  1. Лили

    февр. 28. 2017

    Абе я стига глупости, Мая била искала това, та онова. Това и е било предложено когато са се вземали, защо по дяволите една жена да вземе мъж по-стар от нея с 12-13 години. СЕГА ТОЙ ПАК СИ Е ПО-стар, тя печели много, също и като фармацефт, а на него доходите му намаляха. То много приятно с млада жена, само че трябва да си добре изглеждащ външно, да печелиш добре, и да не ти пада нивото, и да се държиш добре, щото си много лесно заменяем. И да не превърташ от ревност, щото и падаш в очите и си чао. Въобще, с млада жена спокойствие няма.

Добавете коментар