Брад Пит взриви света: Анджелина е моят кошмар!

Брад Пит взриви света: Анджелина е моят кошмар!
5 (100%) 2 votes

Брад Пит все още е потресен от Анджелина Джоли!

Актьорът Брад Пит трудно преодолява случилото се с брака му. Той е на мнение, че не е трябвало всичко да се раздухва толкова и вини за това Анджелина Джоли, научи Kliuki.bg.

Според блондина, бившата му жена е постъпила крайно некоректно с това, че се опита да му вземе изцяло децата. Тя го изкарваше побойник и пияница, но в крайна сметка ФБР не откри доказателства в тази насока.

Анджи и Брад Пит

Анджелина Джоли остави неприятен отпечатък в съзнанието на Брад Пит

„Последната година за мен беше най-кошмарната в моя живот. Жената, която обичах, се опита да ме очерни пред света. Това трудно се забравя и преодолява.“ – споделя Брад Пит пред таблоид в САЩ.

Според повечето информации, действията на Анджелина Джоли са били напълно целенасочени, понеже тя е искала да отмъсти на мъжа си за изневярата му. Номерът й обаче не мина и Брад остана в живота на децата им.

Както е известно, Пит кръшна на Анджи с французойката Марион Котияр. Двамата се забиха по време на снимки и по този начин изневериха на своите половинки.

Това не е единствената изневяра на Брад Пит. Той е имал множество забежки през тези 11 години от връзката си Анджелина. Актрисата обаче накрая не издържала и решила да му отмъсти с възможно най-кошмарния за него развод.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар