Гаври ли се Ники Михайлов: След като се позабавлява с Николета, се върна при Анелия! (снимки + подробности)

Гаври ли се Ники Михайлов: След като се позабавлява с Николета, се върна при Анелия! (снимки + подробности)
Гласувайте за статията

Ники Михайлов уж пак се беше загаджил с Николета Лозанова, а каква стана тя?!

Вратарят Ники Михайлов и Николета Лозанова бяха новата светска двойка, но само за кратко. Защото само седмица-две, след като се снимаха заедно и полудуваха на Малдивите, наследникът на Боби Михайлов се върна при… Анелия!

Невероятно, но факт. Ники Михайлов събра очите на посетителите в столичен клуб в средата на миналата седмица, когато отиде на крака при бившата си Анелия. Той изкара цялото й участие на Вип-сепарето като не спираше да й се радва.

Ники Михайлов

Ники Михайлов отново хукна при Анелия, какво се случи между него и Николета?!

А по време на почивките между песните си, Анелия беше плътно до него, разкриват очевидци на тоталния обрат. „От Николета в клуба нямаше и следа. Ники Михайлов видимо беше там заради Анелия, а тя пък цялата сияеше. И не спираха да се гушкат, да се смеят и да се снимат. Какво чудо е това, никой не знае“, коментират източниците.

Припомняме, че Анелия и Ники имаха доста сериозна заигравка навремето, но впоследствие си останаха приятели. Решението да прекъснат връзката си беше на екс съпругата на Коко Динев, която по онова време нямаше вяра на мъжете. И искаше да се съсредоточи само върху работата и дъщеря си Ивон.

Днес обаче явно се е случило нещо, което е обърнало палачинката и Ники Михайлов отново хукна след нея като малко кученце. По-любопитното е какво е станало между него и Николета Лозанова, че огнената им афера да завърши така скоропостижно.

Убедени сме, че съвсем скоро загадката ще бъде решена и ще узнаем истинската причина за бързата смяна на жените от страна на вратаря.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Гаври ли се Ники Михайлов: След като се позабавлява с Николета, се върна при Анелия! (снимки + подробности)”

  1. въх

    февр. 28. 2017

    Щом още я следва в Инстаграм и лайква фотовопираните й снимки,явно още я тъпче и тя свири на кавала.Кой ще се задържи при за сериозно при това чучело нискостеблено и тъпо.Тя без макияж е на баба Яга, състарена и съсухрена.Подута в лице от ботокс и хиалурон.Плави.Как ли се е плавил като я видял на сутринта в леглото си без тоновете кит свалила екстеншъните.ха ха ха .И,ако не сега , рано или късно пак ще й духне под увисналата трътка.

Добавете коментар