Шок! Йоана Буковска жестоко нарани близнаците (Те пищят от ужас)

Шок! Йоана Буковска жестоко нарани близнаците (Те пищят от ужас)
Гласувайте за статията

Йоана Буковска срази децата си с тази забрана

Йоана Буковска не се съобразява с желанието на децата си, Любо и Вера. Тя им забранила да я гледат в хитовата лекарска поредица „Откраднат живот”. Актрисата има двама близнака от бизнесмена Иван Давидов. Малчуганите са четиригодишни. Те са смисълът и радостта в семейството на звездата от „Стъклен дом”.

Синеоката хубавица не искала наследниците й да я виждат в такава светлина. Убедена е, че в ролята на злобната и коварна Виолета Захариева не била подходяща за чувствителните й деца. Затова и решила да им забрани да я гледат във филма. Единствено за звездния й сатут те научавали по интервюта, които тя давала по различни медии.

Близнаците почти не виждат майка си Йоана Буковска. Чаровницата отсъствала от сутрин до вечер, заради снимките по третия сезон на култовата поредица.

Децата й и без това страдали от нейната липса.За тяхното отглеждане тя и съпруга й се доверявали на две детегледачки. А и бащата Иван отделял от времето си, за да е по-дълго време с близнаците.

Въпреки крехката си възраст те обаче искали да гледат мама на екрана. Забраната й ги наранила жестоко, споделила самата Буковска пред колегите си. Тя още помни една доста показателна случка преди известно време.

Близнаците Йоана Буковска отглеждала сама, без чужда помощ в началото. Особено Любомир бил като „зашит” за нея. И след като започнала работа, той изпаднал в истерия. Веднъж видял на телевизора, при една нейна роля, как катастрофира. Така пищял, че не успели да го укротят.

Йоана Буковска нарани децата си

„Не се успокои до тогава, докато не ме видя на вратата”, спомня си още за ужаса актрисата. Затова забранила на децата си да я гледат в такива ужасни роли и ситуации.Йоана Буковска е доволна, че още от малък Любо харесва класическата музика. Въпреки че се увлича и по хип-хопа.А красивата й принцеса Вяра е магьосница по числата.Актрисата пък е категорична, че героинята й от „Откраднат живот” няма нищо общо с нейната същност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар