Позор! Фики подари пръстен на Гюлджан, а сега отсече: Не съм сгоден, няма да се женя! (девойката се срина – подробности)

Позор! Фики подари пръстен на Гюлджан, а сега отсече: Не съм сгоден, няма да се женя! (девойката се срина – подробности)
3 (60%) 2 votes

Фики Стораро май сам не знае какво иска и от кого го иска!

Поп фолк звездата Фики Стораро падна в очите на много от фенките си, след като втрещи всички с последното си изказване. С него той съсипа най-вече нежната и красива Гюлджан. На която само преди по-малко от месец, тури годежен пръстен на ръката.

Видеото, в което Фики Стораро подарява пръстена на Гюлджан, в присъствието и на двете им семейства, бе качено в интернет лично от него. Събитието се състоя в Брюксел, където от пет години девойката живее с родителите си.

Фики Стораро

Фики Стораро се отметна от годежа – нямало такъв

„Не съм сгоден за Гюлджан и няма да се женя за нея. В момента работата ми е основният приоритет. Да, заедно сме, но пръстенът не означаваше годеж. Тогава просто с родителите ми отидохме в Брюксел, за да ги запозная с приятелката си“, изцепи се Фики Стораро в интервю и втрещи всички.

Защото дори тракторист с втори клас образование знае, че пръстен на момиче се подарява само в знак на предложение за годеж и брак. В противен случай има десетки бижута, които можеш да поднесеш просто като красив подарък.

Фики Стораро и Гюлджан се познавали от три години, а първата им среща била в Брюксел, когато Фики и Галена имали участие в тамошно заведение. Певецът призна, че моментално е харесал Гюлджан и дори си е казал: „Това е. Ето я моята жена“. Странно защо обаче сега счете за нужно да й подреже крилцата и да се пише още свободен.

Гюлджан е видимо много влюбена в него

Момичето още вярва, че е сгодена и ще му стане съпруга

„Познаваме Гюлджан и можем да кажем, че Фики наистина силно я е наранил с тези думи. Момичето е младо, наивно и все пак е туркиня. А знаете какви са традициите и моралните норми при тях“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар