Върхът на наглостта: Ето на колко се самооцени Емануела (Виж разценката й тук)

Върхът на наглостта: Ето на колко се самооцени Емануела (Виж разценката й тук)
5 (100%) 1 vote

Емануела премина всякаква граници

Емануела не спира да провокира. Последната й изцепка буквално „изби рибата”. Защото с подаването на данъчната си декларация, певицата си направила сама оценката. Бившата брадърка винаги е имала високо мнение за себе си. Зеленооката поп фолк дива постоянно е излизала „суха от водата”. И за неудачите и провалените си бракове е обвинявала мъжете, които сама си е избирала.

И сега фолкаджийката не излиза от модела, който си е съградила за себе си. Последните й постове накараха феновете буквално да се опулят от това, което тя е написала за себе си.

„Да, скъпа съм. Приличам на френски парфюм. Мириша сладко и не съм за всеки”, гласят последните писания на звездата на „Пайнер”. За никого не остава тайна, че фолкаджийката доста залита по материалните неща. Бащите на двамата й сина и гаджетата й са винаги богати. Финансово обезпечените й любовници обаче не й носят щастието, за което  мечтае една жена.

С бизнесмена Никола много бързо се ожениха на помпозна церемония, още в шоуто „Къртицата”. След серия от шумни скандали, двамата се разделиха. Бившият й мъж сподели след това, че връзката му с Емануела е най-голямата му грешка.

После вкара в леглото си милионерския син Димитър Динев-старши. От него е и втория й син Мити. Почти веднага след раждането му двамата си спретнаха чутовна компроматна война. Чалга фурията не се умори да доказва колко калпав баща е бившият й. Синът на олигарха Динко Динев също излива кофи с помия по майката на първородния си син.

Емануела се определи на скъп парфюм

Но в никакъв случай Емануела не се отказва да търси богати мъже, без значение от ценностната им система. Дори наскоро ще изненада феновете си със съвместното си парче с Галин. Тези, които са го слушали твърдят, че песента ще се превърне в мега хит. А други са втрещени, че двамата се появяват голи във видеото. Вероятно пак ще издигат в култ материалното, подозират трети.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар