Бомба: Асен от „София Ден и Нощ“ лудна по Дара, тича по петите й! (истината втрещи фенките му)

Бомба: Асен от „София Ден и Нощ“ лудна по Дара, тича по петите й! (истината втрещи фенките му)
5 (100%) 1 vote

Асен от „София Ден и Нощ“ полудя по Дарина Йотова – Дара!

Младата поп сензация Дарина Йотова – Дара се радва на огромен брой фенове. Сред тях на преден план изпъква момче, което е не само лудо по нея, но и доста известно. Става дума за актьора, който играе ролята на Асен от сериала „София Ден и Нощ“.

Във филма Асен е сериозно обвързан и няма очи за никого, освен за своята чепата Симона. Мони обаче държи вниманието му само на снимачната площадка. Извън нея Еди, както е истинското име на актьора, си чупи краката да тича по следите на Дара.

Дара

Дара изпи ума на екранния Асен

Близки до него разкриха, че още щом я видял в шоуто „Х Фактор“ той полудял. Харесвала му не само визията й, но и енергията, харизмата и типичната й „лудост“. А, когато излязъл и първият й хит „Кво не чу“, екранният Асенчо място не можел да си намери.

За негово огромно съжаление обаче, Дара явно няма никакъв интерес и изобщо не го отразявала. Само преди дни Еди резервирал места за нейно участие и отишъл в клуба с няколко приятели. И с огромни надежди.

„Беше си запазил места точно до сцената, горкият. Докато се появи Дарина не спря да нервничи и да си наглася дрехите, сякаш е на първа среща. А, когато я видя, приличаше на влюбена гугутка. Като облещи едни очи, цяла вечер не откъсна поглед от нея. Но, както се казва – надежди говежди. Дара дори не го погледна. Но и откъде да знае момичето какви си ги фантазира Едито“, през смях коментират източниците.

Но пък кой знае, всеки ден се случват чудеса. Може пък след време да станем неволни свидетели на това как Дарина току-виж открила принца си в лицето на Еди.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар