Много опасно: Последните разкрития за смъртта на Роро ужасиха всички! (още подробности)

Много опасно: Последните разкрития за смъртта на Роро ужасиха всички! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Истината за смъртта на Роро Кавалджиев потресе не само приятелите и близките му!

41-годишният водещ и геймър Радослав Кавалджиев – Роро си отиде от света по абсолютно нелеп начин. При това само за дни. Човекът, който се радваше на перфектно здраве, си замина без време и остави почернени близки и приятели.

Снощи обаче, неговата близка колежка и приятелка Руми Иванова, и докторът по инфекциозни болести Атанас Мангъров изправиха косите на зрителите с последни разкрития за водещия.

Роро

Истината за смъртта на Радослав Кавалджиев е страшна и важи за всички, заяви лекарят

Всички разбрахме, че Радослав не е потърсил навреме лекарска помощ, а отгоре на това и е отказвал да пие лекарства. Дни наред той е стоял с адски висока температура и се е чувствал окаяно, но продължил да си отстоява ината. И не посегнал дори към най-безобидното хапче.

Това обаче не е най-важното. Оказа се, че той е пипнал опасен вирус по време на екскурзията си в Бали. Той му е бил предаден или от ухапване от комар, или от престоя му във водата.

Докато са били на рафтинг по реката, Роро паднал вътре и престоял под водата за около 30 секунди. Напълно достатъчно, за да е погълнал нещо опасно, заяви д-р Мангъров пред Милен Цветков. Лекарят обаче се потресе от друго. Защото същата съдба може да сполети и десетки други българи.

„Не мога да разбера как така хора от България заминават за подобни места по света, без да си направят нужните за това ваксини. Да, ако той е бил покосен от вируса денга, за него още няма ваксина. Но може и да е всичко друго. Закон е човек да знае, че преди да отиде на чуждо място с рискова обстановка, то трябва сам да поиска да му се направят всички предпазни ваксини за условията там“, обясни специалистът.

Бали, както и Малдивите, са едни от най-притегателните дестинации за повечето българи. Всички обаче трябва да помним, че и за наглед чистите и красиви острови ни трябват имунизации. Така, както за Индия например.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар