Честито: Надя Иванова и Борислав Комсийски заживяха заедно! (защо решението им не се понрави на семейството му)

Честито: Надя Иванова и Борислав Комсийски заживяха заедно! (защо решението им не се понрави на семейството му)
Гласувайте за статията

Надя Иванова и Борислав Комсийски вече са официално заедно!

Милионерът Борислав Комсийски и екс водещата на „Елит“ Надя Иванова са двойка от няколко месеца и това не е тайна за никого. Наскоро обаче те решили да направят по-сериозна стъпка и заживели заедно.

Разбира се, излишно е да казваме, че не Боби се е преместил при Надя, а тя си събрала бохчите и отишла да живее в огромния му и луксозен апартамент. Въпреки че доскоро самата тя отричаше пред медиите сериозността на отношенията им. И дори успокояваше фенките на Комсийски, че имат пълна свобода на действие.

Борислав Комсийски

Надя Иванова се премести да живее в дома на Борислав Комсийски

Припомняме, че Борислав Комсийски си хареса Надя Иванова от пръв поглед в Къщата на Вип Брадър. Тогава обаче тя се направи на ударена. Може би, защото още беше в траур от скорошната загуба на годеника си.

„Как стана така, че веднага след шоуто Надето доби друг акъл и изведнъж се влюби в Боби?! Да, нормално е да продължи напред. Но защо нацели точно милионера, а не си хвана някой колега от телевизията например“, шушукат завистливо из светските среди на столицата.

Има обаче и друг проблем. И той е, че семейството на Борислав Комсийски не одобрявало връзката му с Надя. Те нямали нищо против двамата да се забавляват и да мачкат чаршафите. Но за съжителство на семейни начала не можели и да си помислят.

Двамата се появиха заедно след смъртта на Роро

„Притесненията им са основателни. Те не са сигурни доколко Надя е искрено влюбена в Боби. Самия него ли харесва или химията й е към парите му. За тези неща трябва време. Само то е най-добрата проверка, която може да разграничи истината от лъжата“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар