Брад Пит втрещи всички: Виж какъв смс изпрати на бременната си бивша жена!

Брад Пит втрещи всички: Виж какъв смс изпрати на бременната си бивша жена!
4 (80%) 2 votes

Брад Пит не се спира пред нищо и преследва бившата си докрай!

Актьорът Брад Пит се разведе за втори път и това сякаш го тласна обратно към Дженифър Анистън. Първата му съпруга обаче е отново омъжена и най-после бременна.

Последното явно не притеснява блондина, тъй като той не спира да тормози всячески звездата от „Приятели“. Доказателство за това са купищата съобщения, с които я залива от година насам, научи Kliuki.bg.

В САЩ се пише, че Брад Пит комуникира с Анистън чрез смс-и. Той й е пратил първия през февруари 2016 г. Оттогава двамата си разменят съобщения, но не се знае със сигурност дали са стигнали по-далеч.

Брад Пит и Дженифър Анистън

Брад Пит осъзна грешката си, но късно е вече…

Имаше слухове през есента, че Брад и Джен се виждат от време на време. Дори се считаше, че актрисата слага рога на Джъстин Теру. Това обаче не намери потвърждение.

Според информациите от зад Океана, Брар Пит е изтрил номера на бившата си съпруга още през 2005 г., след като получил развод от нея. Преди година обаче, когато вече нещата между него и Анджелина Джоли вървели към разпад, той издирил телефонния номер на Джен и започнал да й праща смс-и.

Все пак официалните предположения са, че Брад иска просто да има подкрепа от близък човек в този толкова труден момент, който го сполетя с развода с Анджи. Това обаче не обяснява текста на последния му смс към Дженифър Анистън.

„Ти си любовта на живота ми!“ – това е изпратил Пит на Джен преди броени дни.

В момента актрисата е бременна за първи път и е много щастлива с новия си съпруг. Дали обаче Брад Пит ще разбие за втори път живота й?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар