Тони Димитрова се поболя от мъка: Иван Ченов я заряза!(Ето какво ги раздели)

0

Тони Димитрова е съкрушена!

Тони Димитрова е с кървящо от болка сърце. Вечно усмихнатата певица се раздели с музиканта Иван Ченов. След дългата връзка той замина сам на почивка на Сейшелите. Изпълнителката на вечния хит „Ах, морето” и китариста изживяха една наистина романтична любов. Но 12-години по-младия от нея музикант се уморил от съжителството си с бургазлийката.

Тони Димитрова твърдеше, че той е целия свят. Но сега се е сринала и потънала в черна дупка.Близките й се тревожат, че усмивката вече е изчезнала от лицето й. Тя почти не се появява, залисана по грижи за баща си.

Баладичната изпълнителка прекара тежка година. Тогава тя загуби майка си и любовта на живота си. Със своята родителка бе много близка. Но майка й си отиде бързо от онкологично заболяване.

С Иван Ченов двамата били за последно през ноември миналата година. Тогава те били на турне зад океана, заедно с „Комиците”. Дотогава всичко около тях вървеше по „мед и масло”. Но след като се върнали в родината, над връзката им надвиснали черни облаци.

Според някои любовта им заскърцала заради голямата разлика във възрастта им. Други обаче отричат тази да е причината за раздялата им.Те са убедени, че самата Тони Димитрова си е виновна за разпада в отношенията им. Защото Иван искал да узакони връзката им и да минат под венчило.

Певицата обаче била твърдо против да се види отново в бяло и затова му отказала. Това го довършило и в един момент той решил да се оттегли, и да замине сам на почивка.
Българската Бони Тейлър сама се грижи за болния си баща.

„Сърце не ми дава да го дам на грижите на чужд човек, камо ли да оставя в хоспис. Предпочитам сама да се грижа за него, дължа му го като дъщеря”, казвала Тони Димитрова. И само отвреме-навреме прибягвала до помощта на брат си.

Тони Димитрова
Тони Димитрова се раздели с Иван

Приятелите обаче са загрижени за нея. Те подозират, че още обича Иван. Но заради гордостта си не иска да го потърси или да си признае.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.