Ернестина Шинова е отчаяна, жесток удар за Андрей Слабаков!

Ернестина Шинова е отчаяна, жесток удар за Андрей Слабаков!
3.8 (76%) 5 votes

Ернестина Шинова вече не знае какво да прави, финансовата криза в семейството е огромна!

Задълженията на Ернестина Шинова и Андрей Слабаков са толкова големи, че те едва свързват двата края. Двамата от години са зле финансово за стандарта, който опитват да поддържат, но този път положението е изключително тежко, научи Kliuki.bg.

Режисьорът по всяка вероятност няма да получи разрешение да направи филма, върху който работи от 5 години насам. Той подготвя специален проект за цар Калоян, но среща множество спънки.

Говори се, че това убило и последната надежда у Ерна, че семейството ще успее да закрепи финансите си, без да намалява бохемския си начин на живот. В момента всички разчитат главно именно на актрисата, която не спира да работи усилено в театъра, но това не е достатъчно.

Ернестина Шинова и Андрей Слабаков

Андрей Слабаков и Ернестина Шинова го закъсаха за пари

Хонорарът на Ернестина Шинова от „ВИП Брадър“ отдавна бил заминал за погасяване на кредити. Така звездното семейство отново се озовало с парични проблеми.

За Андрей и Ерна станало изключително тежко след заминаването на дъщеря им за Варна. Там Йоанна в момента е втори курс Медицина, а семестърът е над 1000 лв. Като се прибавят разходите по квартира, храна и джобни, родителите се видели в ужас. Девойката няма как да започне работа, тъй като специалността й изисква пълно посещаване на лекциите.

Всичко това съсипвало психически Ернестина Шинова. Затова тя се принуждавала да приема евтини реклами за нея и мъжа й. Актрисата сама тласнала режисьора към „Аз обичам България“ тази година, за да спечели някой допълнителен лев.

Ако финансовото състояние на семейството не се подобри, нищо чудно или стандартът му да падне рязко, или да се принуди да разпродава имуществото си.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Ернестина Шинова е отчаяна, жесток удар за Андрей Слабаков!”

  1. 777

    мар. 04. 2017

    Да пуснат номерата на банковите си сметки ,за да можем кой с колкото може да им помогне.

Добавете коментар