Шокираща истина за смъртта на Пепа Николова излезе наяве!

Шокираща истина за смъртта на Пепа Николова излезе наяве!
3.3 (66.67%) 3 votes

Пепа Николова се спомина преди над десетилетие, но продължава да бъде в спомените на много хора!

Легендата на родния театър Пепа Николова е била много близка приятелка с колежката си Искра Радева. Именно последната е била неотлъчно до нея в последните й мигове от живота, научи Kliuki.bg.

Оказва се, че майката на Алекс Сърчаджиева е можела да живее и малко по-дълго, но лекарите са я отписали предварително. За това намекна Искра в интервю за Би Ти Ви.

Пепа Николова си отиде от рак, а лекуващите я доктори не са положили максимални усилия да удължат живота й. Състоянието й е било неспасяемо, но е можела да поживее още някой друг ден, това стана ясно от изказването на Радева.

Една случка от онова време говори именно в тази насока. Веднъж, след като била току-що изписана от болницата и се прибрала у дома, веднага на Пепа отново й прилошало и се наложило съпругът на Искра Радева да я кара отбратно към медицинското заведение.

Всичко това е било много тежко прието от Александра Сърчаджиева. Актрисата, тогава едва на 23 г., страдала много за майка си, което е напълно нормално.

Пепа Николова и Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева винаги ще страда за Пепа Николова

Припомняме, че Пепа Николова си отиде през есента на 2006 г., месеци преди да навърши 60 г. Това и до днес остава най-голямата болка в душата на дъщеря й Алекс, която наблюдаваме редовно във „ВИП Брадър“.

Твърди се, че тв водещата изпитва огромна болка от факта, че майка й – най-близкият й човек, така и не е успяла да види своето внуче. Актрисата почина преди щерка й да се задоми с Иван Ласкин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар