Кейси Афлек и недоволството срещу изненадващия му „Оскар“

Кейси Афлек и недоволството срещу изненадващия му „Оскар“
5 (100%) 2 votes

Кейси Афлек и изненадващия му „Оскар“, който той получи за най-добър актьор за изтеклата година.

Макар да си приличат доста визуално, Кейси и Бен Афлек са и различни, двамата братя се занимават с кино, но докато Бен е толкова харесван и често присъства в светските хроники, заради интимните си връзки с доста известни жени.

То Кейси Афлек стои малко по в сянка от обществения интерес и като цяло не е толкова харесван.

 

Кейси Афлек вече и с „Оскар“

Спечеления от него „Оскар“ е наистина огромно постижение за всеки работещ в киното, но пък изненадващо или не точно неговото награждаване срещна голяма съпротива сред фенове и почитатели, особено в интернет пространството, коментират и в изданието за новини – „Лайфстакл“.

Срещу Кейси няколко пъти са повдигани обвинения в сексуален тормоз, които са приключвали с извънсъдебно споразумение, но скандалното му поведение не е единичен случай. Ето защо той не винаги е сред най-обичаните колеги в бранша и в средите на Холивуд, коментират и някои светски анализатори.

Кейси Афлек спечели „Оскар“, но и доста противници през годините

Колеги дори споменават, че когато Бри Ларсън му дава „Оскар“ на церемонията никак не е щастлива, а как иначе жената спечелила тази статуетка с роля, посветена на борбата и последиците от домашното насилие в лентата „Стая“ да реагира на личност като Кейси, обвиняван често в сексуални посегателства.

Двамата известни братя със световни признания в област кино

Все пак той все още е невинен официално, а ние само можем да гадаем какви са точно прегрешенията му, „Оскар“, спечелен от него е вече факт, а ние очакваме само по-големи постижения от Кейси в киното, коментираме от „Клюки.бг“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар