Мира Добрева се радва на вундеркинд у дома!

Журналистката Мира Добрева е на седмото небе, защото синът й от Жоро Торнев има невероятен талант. 8-годишното дете показва завидни умения в ските и често участва в турнири, някои от които печели, пише в. "Уикенд". Тв водещата се гордеела много с наследника си и дори вече си представяла как той се превръща в легенда в този спорт след години. Тя много се радвала, че спортува, защото намирала това за едно от най-важните неща в развитието на всяко дете, научи Kliuki.bg [caption id="attachment_380969" align="alignright" width="218"]Мира Добрева Мира Добрева има у дома дете - чудо![/caption] .Жоро Торнев също бил безкрайно щастлив от случващото се със сина му. Режисьорът сбъдвал мечтата си чрез него. Като малък той не е бил добър в спорта, а е имал огромното желание да бъде.

Мира Добрева обаче е много строг родител. Затова не оставяла синът й само на ски пистата, а настоявала да заляга над уроците. Дори и един ден той да стане професионален скиор, журналистката искала да има знания и обща култура, което не се придобива без четене.

"Не сме мислили толкова занапред, но синът ми трябва да има висше образование. Ако спортът продължи да му се удава толкова, най-добре за него ще бъде да запише в НСА." - споделя с усмивка Мира Добрева. Двамата с Жоро са на мнение, че един човек трябва сам да избира бъдещето си, вместо да му го налагат. Затова те няма да настояват синът им да се занимава с телевизия след време, а ще го оставят сам да се ориентира кое е най-добре за него.