Башар Рахал трогна ефира: Децата ми са българчета!

Башар Рахал трогна ефира: Децата ми са българчета!
Гласувайте за статията

Башар Рахал се възприема изцяло като българин, въпреки голямото си лутане по света!

Актьорът Башар Рахал е само наполовина българин, но той се чувства изцяло такъв. Както е известно, баща му е ливанец. От много години пък жена му и децата му живеят в САЩ.

Звездата от „11 А“ обаче се опитва да възпитава наследниците си в български дух. Той призна, че те самите имат САЩ за своя родина, но той ги възприема като българчета, научи Kliuki.bg.

„Говорим си на български помежду си. Може да са в САЩ, но ги възприемам като българчета. В душата ми съществува голямо противоречие.“ – каза Башар Рахал в „Комбина“.

Башар Рахал

Башар Рахал се има за чист българин

Актьорът признава, че САЩ има много положителни неща. Политиката на страната е много добра, според него, но той не одобрява всичко там.

Цели 17 години Рахал се лута между Америка и Европа. Той опитва да живее заедно със семейството си в САЩ, но често се връща в България, за да прави филми и да поддържа професията си жива.

Башар се чувства като чист българин и много от нещата тук му липсват, когато е зад граница. Затова гледа да се връща по-често у нас.

Децата му си идват в България главно през лятото, когато са във ваканция. Къде повече им харесва на тях обаче, баща им не уточни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар