Боно – когато музиката има смисъл и кауза

Боно – когато музиката има смисъл и кауза
5 (100%) 2 votes

Боно – когато музиката има кауза или каква е разликата да печелиш заради самите пари и да печелиш като придаваш смисъл на творбите си чрез лични послания и постижения.

Както знаем групата „Ю2“ отдавна не прави само хитове и музика за славата, а се посвещава на различни добри и благотворителни инициативи.

Последното постижение на лидерът им – Боно, обаче наистина заслужава голямо признание. Едно от най-влиятелните дамски и светски списания – „Гломър“ номинира и награди изпълнителят Боно в категория „Жена на годината“.

Боно с интересна и много значима награда – Жена на годината, 2016

 

Макар да изглежда като грешка, всъщност наградата е многозначна и доста значима, заради принос на множеството благотворителни кампании, водени от Боно за ограмотяване на жени и борбата му за равенство между половете, медиите дават 2016 година, това отличие на мъж.

В типичния за Боно лаконичен стил, той признава, че смята отличието за много голяма и незаслужена чест за него, но знае, че борбата за правата на жените и равенството им с мъжете навсякъде по света не би била възможна, ако в нея не са заедно и жените и мъжете.

Боно спечели много битки в полето на благотворителността и вече има своята награда

Затова сподели, че е истински горд с отличието и се надява действията на него и сподвижниците му да дават все повече резултати в тази благородна посока за права на човека, коментират и от Нова ТВ и „Лайфстайл“.

Като фенове на Боно и „Ю2“ ние също се гордеем с личности като тях и се надяваме много повече хора с влияние по цял свят да приемат каузата за равноправието като своя лична битка, коментираме от „Клюки.бг“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар