Анелия призна: Не поздравих Емилия след раждането!

Анелия призна: Не поздравих Емилия след раждането!
5 (100%) 2 votes

Анелия не е счела за необходимо да честити на Емилия второто й дете!

Певицата Анелия проговори за отношенията си с най-голямата си съперница Емилия. Двете са в доста обтегнати отношения заради Коко Динев от години, но вече нещата започват да се изглаждат, научи Kliuki.bg.

Ани обаче все още не може да приеме Еми за своя близка, въпреки че и двете имат деца от един мъж. Затова изпълнителката на „Искам те“ не е е поздравила колежката си за раждането на второто й дете от Коко.

„Поздравих Коко, но Емилия – не, не съм го почувствала.“ – отсече Анелия за „Папараци“.

Анелия и Емилия

Анелия и Емилия вече се понасят

Припомняме, че през есента изпълнителката на „Целувай ме“ роди за втори път. Този път Коко Динев стана баща на нейно момиче. Това е неговата трета рожба след Ивон от първата му жена и Георги от втората му.

По всичко личи, че томахавката между Анелия и Емилия е заровена. Двете не са приятелки, но вече се понасят. Нещо, което само допреди 3-4 години не се случваше.

Според слуховете, голяма заслуга за помирението между двете има самият Коко. Когато Ани видяла как бизнесменът кръшка на Еми, се върнала към дните, в които е правил същото и с нея. Тогава брюнетката спряла да мрази колежката си.

Самата Анелия признава, че явно Емилия обича много Коко Динев, щом е изтърпяла всичките спадове помежду им. Ани не го стори и затова с брака и с футболния бос се приключи бързо-бързо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар