Веселин Маринов шокира: Този кошмар преобърна целия ми живот! (виж неочакваната му изповед)

Веселин Маринов шокира: Този кошмар преобърна целия ми живот! (виж неочакваната му изповед)
Гласувайте за статията

Веселин Маринов призна за събитието, обърнало целия му живот!

Трубадурът и отколешен любимец на лели и баби Веселин Маринов направи неочаквана изповед. Той разказа за пръв път за събитие, случило се преди години, но което обърнало наопаки целия му живот.

Оказа се, че в момента Веселин Маринов можеше да не живее в България, а от дълги години да твори и обира лаври в Германия. „Един известен германски продуцент ме беше харесал и то много. Искаше да работя там и беше готов да ми даде всичко, от което имам нужда, за да правя кариера в Германия. Аз, разбира се, бях страшно впечатлен и благодарен. Веднага отпътувах за там, но в уречения ден и час се случи този кошмар“, разкри по телевизията Веско Потния.

Веселин Маринов

Веселин Маринов направи неочаквана изповед за живота си

Тъкмо, когато вървял към срещата с продуцента, той бил нападнат от група скинари. Момчетата, които били с озверели погледи и бръснати глави, го обградили и започнали да го блъскат и дърпат. Отнели му якето, парите, всичко, което имал.

„Бяха страшни, настина страшни. Боядисани, с вериги и ножове в себе си. За няколко минути реших, че това е краят ми и ще ме убият. Слава Богу, отървах се, но срещата с продуцента пропадна. Радвам се обаче, че останах жив, а и че съдбата реши така, че да остана и да работя в България. Аз пея моите песни от душа. Ако бях заминал там и трябваше да изпълнявам чужди парчета, нямаше да бъда себе си“, коментира Веселин Маринов.

Озверели скинари едва не пребили и убили певеца в Германия преди години

Певецът преживява трудни моменти и днес, в родината си, тъй като наяве лъсна скандалната му връзка с омъжената Веселина Пеева от Добрич. Дамата заряза съпруг и две деца, за да хукне подир певеца и да мачка чаршафите му. Което възмути адски много обществеността.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар