Бомба: Сватбата на Валери Божинов опули Алисия и Николета! (истината разтърси всички)

Бомба: Сватбата на Валери Божинов опули Алисия и Николета! (истината разтърси всички)
5 (100%) 1 vote

Сватбата на Валери Божинов и Биляна Дол е топ новина в светския елит!

Валери Божинов накара бившите си благоверни Алисия и Николета Лозанова да се опулят. От огромна изненада, но не и от радост, разбира се. Защото се оказа, че футболистът отново е минал под венчило. Този път с новата си любима Биляна Дол.

Сръбкинята е с няколко години по-възрастна от Валери Божинов, но изобщо не й личи. Макар че не й остава много, докато чукне 40-те лазарника, никой не може да й даде годините. Някои я сравняват дори с Никол Шерцингер, която също на възраст, успя да влюби в себе си Гришо. При това неистово.

Валери Божинов

Тайна сватба ли вдигнаха Валери Божинов и Биляна Дол?!

Валери Божинов също е коренно променен, откакто е с Биляна Дол. Негови близки познати разкриват, че той вече дори не поглеждал към чужда жена и мислите му били само и единствено в Биляна. Нещо, с което не можеше да се похвали, дори когато беше женен за Николета.

„Валери винаги си е пърхал от цвят на цвят. Няма Алисия, няма Николета. Шавлив си беше, но сега не знаем какво стана. Или вече е помъдрял, защото остарява, или наистина е лудо влюбен в тази жена. И наистина смятаме, че тя е идеалната съпруга за него“, коментират източниците.

Медии гръмнаха с новината, че Валери Божинов и Биляна Дол са се оженили тайно, малко преди да заминат за Китай. Футболистът ще играе там след като напусна „Партизан“ и бе откупен от китайците срещу сумата от един милион евро годишно.

Дали двамата наистина са се оженили тайно, не се знае. Но истината е, че Биляна Дол за първи път обяви във Фейсбук „Мистър и Мисис Божинов, добре дошли в Китай“. Тя прави това за първи път, което ще рече, че действително май е станала булка.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Бомба: Сватбата на Валери Божинов опули Алисия и Николета! (истината разтърси всички)”

  1. Рая

    мар. 06. 2017

    Нали Валери няма развод с Николета, как така се е оженил? Лъжете!!!!

Добавете коментар