Деян Икебаната с неочаквана изповед за себе си и Емил Димитров! (истината ще ви втрещи)

Деян Икебаната с неочаквана изповед за себе си и Емил Димитров! (истината ще ви втрещи)
Гласувайте за статията

Деян Икебаната разкри истината за него и Емил Димитров!

Ексцентричният певец Деян Икебаната проговори след дълго мълчание и хвърли бомбата с разкритие за големия Емил Димитров. Той сподели, че двамата са се обичали много и дълги години са били страшно близки един с друг.

„Постоянно се виждахме и говорехме с часове. Емил Димитров беше велика личност, няма втори като него. Само той беше истинска звезда в България, но въпреки това беше много самотен. Сравняваше ме обаче със себе си и беше убеден, че аз ще стана като него“, казва Деян Неделчев в своето интервю.

Деян Икебаната

Деян Икебаната разкри неочаквани истини

Според него обаче, в нашата държава шоубизнес няма и няма и звезди. „Таланти като Рафи, Жана и Славин. Какво става с тях?! Уж им обещаха бляскава кариера и разбиващи хитове, а те нямат нищо, горките. Нито са звезди, нито някога ще бъдат. У нас такова животно нема. Да не говорим и за чалгата, тя също не е шоубизнес. Там има едни крещящи боклуци, които само опорочават съзнанието на младите хора“, убеден е изпълнителят на „Съчки събирам“.

Деян Икебаната разкрива, че е видял какво ли не в живота си. Имало е периоди, когато нямал пукнат лев, за да си купи и храна. Най-тежко обаче му било във времето, в което двамата с брат му се отчуждили и не контактували с години.

„Съдбата си знае работата. Винаги съм успявал да изляза и от най-черната дупка. Ето днес с брат ми сме в супер отношения, дори работим заедно. Е, исках да си купя къща на Канарите, но още не съм събрал пълната сума за това. Вярвам обаче, че и това ще стане. Изход винаги има в живота“, категоричен е Деян Икебаната.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар