Скандал: Софи Маринова попадна в криминалната хроника? (Кошмарът е страшен)

Скандал: Софи Маринова попадна в криминалната хроника? (Кошмарът е страшен)
5 (100%) 1 vote

Софи Маринова пропищя от нагли роднини

Софи Маринова е в шок от поредното разочарование в живота си. Гласовитата ромка е бясна на родата си. Около името й пак се зашумя, защото попадна в криминалната хроника. Само че тя не е главно действащо лице, а е там заради братовчед си Ангел.

Ромът от Етрополе е арестуван заради това, че е бил участник в банда за „ало измами”. 40-годишният циганин попаднал в ареста заедно с останалите апапи, които извършвали кражбите. След серия телефонни измами мургавелковците присвоили над сто бона.

Софи Маринова научила за грозната случка, след като ошашавени роднини я потърсили. Те поискали поп фолк звездата да му плати гаранцията от два бона. Черната перла избухнала като ужилена, а кошмарът бил пълен.

„Повече няма да го спасявам от затвора. Да търка наровете и да се човече най-накрая. Каквото си е дробил, това да си сърба”, разпенела се изпълнителката.
Тя била бясна заради постъпката на братовчед си Ангел. Той и компания тормозели пенсионери в село Гложене. С оборотни сим карти циганите успели да ужилят десетина наивници. И само за няколко месеца им прибрали общо сто хиляди лева. Това съобщили ченгетата, които ги закопчали.

Преди десетина година същия нехранимайко отново злепоставил звездната си роднина. Тогава той открадна каса с дарение в манастир. Простотията извършил навръх светлия християнски празник Великден. Според игуменката майка Ефросиния там имало хиляда лева.

Тогава братовчедът на Софка бе съден по бързата процедура. Заради гяволъка си получи седем месеца условна присъда. Заради признанията и разкаянията си тогава ромът не търка наровете.

Софи не може да скрие разочарованието си от Ангел. Тя не се бръкнала да даде и стотинка и го направила не защото била стисната. През годините ромския славей многократно е помагала на всичките си роднини.

Софка Маринова отказа да даде пари на роднина

Имало периоди, когато на гърба й висели по двадесет и пет гладни гърла. Всеки месец фолкаджийката отделяла определени суми, за да им помага.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар