Скъпи наследници тръгва до дни: Ще катурне ли сериала „Откраднат живот”?

Скъпи наследници тръгва до дни: Ще катурне ли сериала „Откраднат живот”?
5 (100%) 1 vote

Скъпи наследници превзема родния ефир

Скъпи наследници стартира тези дни по Би Ти Ви. Сериалът обещава много смях, комични ситуации, противопоставяне на града и селото. Всичко това поднесено с много тънка ирония, сарказъм, поучителни моменти, абсурдни ситуации и забава.

Продукцията се очаква да се превърне в нов касов сериал, в противовес на лекарската сага „Откраднат живот”. Продуценти и шефове на новата поредица обещават да „избие рибата” и дори да надмине конкурента си по Нова телевизия.

Самото име на новата лента „Скъпи наследници”, говори за наследство и роднини. Които няма да получат дял от него така, както на тях им се иска.
Сюжетът е свързан със завещание на възрастен богаташ, който принуждава роднините си да напуснат комфорта и да заминат на село.

За да си разделят парите му. Но преди да ги пипнат, те трябва да преминат през редица изпитания и да докажат много умения.

Различни от тези, които да получили като разглезени градски чада. Несвикналите на тежък труд роднини се оказват приклещени от минало и настояще. И то в един свят, напълно непознат за тях. Ще се откажат ли от трудностите или алчността им е по-голяма от мързела? Премеждията им ще са много комични и забавни за аудиторията.

В поредицата „Скъпи наследници” ще изправят една срещу друга героините на Елена Петрова и Койна Русева.Лентата е заснемана като на кино. В сериите, които ще са над 80, ще има плеада от известни имена, от театъра и киното. Освен двете актриси, в епизодите ще видим още Орлин Павлов, Сани Жекова, Дарин Ангелов, Виктория Колева и много други.

Самите участници също издават, че в епизодите ще има много комични, но и романтични сцени. Подобно на Ромео и Жулиета.Ще гледаме и доста заплетени ситуации. Изобщо смях на огромни порции и доста вълнуващо приключение от малкия екран.

Скъпи наследници

Скъпи наследници превзема родния ефир

От „Скъпи наследници” са категорични, че ще катурнат хитовата докторска поредица „Откраднат живот”. А победата от битката с новостартиращия сериал по Нова телевизия- „Ние, нашите и вашите”, в кърпа им е вързана. Изобщо, очаква ни супер хит, гарниран с много смях и убийствена забава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Скъпи наследници тръгва до дни: Ще катурне ли сериала „Откраднат живот”?”

  1. Цвета

    ян. 16. 2018

    Ами изчакайте да видим поне част от сериала,па тогава коментирайте.

Добавете коментар