Що за брак е това: Съпругата на Миро вцепени с истина, която никой не очакваше толкова скоро!

Що за брак е това: Съпругата на Миро вцепени с истина, която никой не очакваше толкова скоро!
5 (100%) 1 vote

Съпругата на Миро – Ели успя да ошашави близки и познати с това признание!

Брак ли имат Миро и Ели, или това е пародия?! Този въпрос си задават не само феновете на певеца, но и техни близки и познати. След като стана ясно как живеят така наречените младоженци.

Миро

Миро и Ели се виждат само по празници, дори и не си направиха труда да опитат да живеят като нормално семейство

Припомняме, че Миро и Ели вдигнаха романтична сватба на остров Корфу в Гърция на 28 август миналата година. На тържеството присъстваха само най-близките им хора като броят на гостите не надхвърляше 60 човека.

Това, че всеки от поканените е трябвало сам да си поеме разноските, не впечатли толкова обществеността, в сравнение с това как е продължил животът на вече омъжената двойка.

Всички са наясно, че Миро работи в България, а Ели има дългогодишен бизнес и живот в Лондон. Поне в началото обаче се смяташе, че съпрузите ще направят компромис и ще се задържат заедно. Ако не за постоянно, то на първо време и докато измислят вариант как да се съберат.

Но това се оказа мираж. Двамата отишли само на една екскурзия до Гренландия и това е. После всеки си хванал пътя. Благоверната на Миро празнава най-спокойно, че с мъжа й се виждат само по празници. А певецът не го отрича и дори се радва на „разчупения“ си брак.

Според него така нямало риск да си омръзнат и да започнат да спорят за битови проблеми. „Но и няма риск да се сближат истински. Нали затова е бракът и съвместният живот с половинката ти. Да минавате заедно през всички изпитания и да живеете като едно цяло. Защо изобщо се ожениха като никой не знае къде е и какви ги върши другия в даден момент“, коментират запознати.

Предстои да видим дали като по чудо рецептата на Миро и Ели няма да се окаже наистина успешна. Или ще се провали с гръм и трясък, както прогнозират повечето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар