Холивуд гръмна: Заснеха Анджелина Джоли да интимничи с нов мъж! (държи се като татко с децата й – СНИМКИ)

Холивуд гръмна: Заснеха Анджелина Джоли да интимничи с нов мъж! (държи се като татко с децата й – СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Анджелина Джоли явно съвсем е прежалила Брад Пит!

Холивудската красавица Анджелина Джоли, която се превърна в персона нон-грата за колегите си след скандалния развод с Брад Пит, отново си търси белята. Със сигурност актрисата ще бъде залята с тройно по-голяма помия след тези снимки.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли си намери нов мъж, напълно забрави за Брад Пит

Анджелина Джоли беше засечена с нов мъж, при това в доста близки сценки, по време на посещението й в Камбоджа. Заедно с тях са били и близнаците на Анджелина и Брад Пит – Вивиан и Нокс.

Въпросният господин, когото ще видите на снимките, не само е интимничил с хубавата Анджелина Джоли, но се е държал като истински татко с отрочетата й. Четиримата се отдали на дълга и щастлива разходка, а новичкият дори купил златни гривни на мама Анджи и децата.

Близки до обкръжението на Брад Пит са убедени, че тази новина ще накара актьора да избухне така, както никога досега. И не от неувяхващата му любов към Джоли, а заради факта, че самият той не може да бъде с децата си. Не и когато поиска.

„Горкият Брад, през какви ли не ужаси премина, за да може да се грижи за децата си и да извоюва правото си да бъде до тях. А бившата му Анджелина си вее байрака по цял свят, като влачи със себе си и новите си любовници. Видяна е как излиза с този мъж от луксозен хотел, това няма да се приеме добре в Холивуд“, коментират източниците.

Ето този господин успя да спечели актрисата и децата й

В действителност цялата звездна гилдия взе страната на Брад Пит и го подкрепи по време на тежкия развод с Джоли. А сега актрисата явно си е наумила, че ще й бъде много любопитно да види какво е да си още по-мразена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар