Какво сполетя Ирина Флорин: Близките изплашени за състоянието й! (още подробности)

Какво сполетя Ирина Флорин: Близките изплашени за състоянието й! (още подробности)
Гласувайте за статията

Ирина Флорин не е същата от месеци, какво се случва с нея?!

Фината като статуетка певица Ирина Флорин даде сериозни поводи за притеснение на близките си хора. Нейни познати разкриха, че от няколко месеца насам тя не е същата като преди. И е започнала да се пристрастява към хапчета.

Ирина Флорин

Ирина Флорин си изгубила съня и минала на хапчета. От които обаче не може да се откаже и до днес

Но не хапчета за отслабване (певицата никога не е имала нужда от тях), а от сънотворни. Всичко започнало покрай националното й турне, което тя организира в края на миналата година. А черешката на тортата бе големият й концерт в НДК.

През цялото време на турнето, Ирина Флорин искала да прави и организира всичко сама. Не се доверявала на чужди хора и настоявала лично да следи и контролира нещата от първата до последната стъпка. Това обаче й коствало страшна енергия и умора, вследствие на което изгубила съня си.

„Не можеше да спи и по едно време започна да ходи като сомнамбул. Тогава реши да приема сънотворни, за да може поне за няколко часа да си откъсне мислите от работата и да си отпочине. Лошото обаче е, че и след турнето продължи с тях. Хапчетата се превърнаха в навик и от време на време пак посяга към тях. Това е лошо, защото човек лесно може да се пристрасти“, коментират източниците.

Иначе самата Ирина Флорин не отчитала никакви проблеми със себе си и здравето си. Нещо повече – тя дори се зарекла, че тази година ще е в пъти по-активна от всички други напоследък.

Дори в момента усилено работела върху нов свой проект, с който обещава да изненада повече от приятно почитателите, колегите и приятелите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар