Бомба: Огън-момичето Камелия попари мъжките фантазии с истината за себе си в леглото! (виж тук)

Бомба: Огън-момичето Камелия попари мъжките фантазии с истината за себе си в леглото! (виж тук)
Гласувайте за статията

Камелия години наред разпалва мъжките мераци, но явно реши, че е време да ги посече!

Тя може и да е прехвърлила 45-те лазарника, но още я наричат огън-момичето. Да, говорим за Камелия. Поп фолк дивата от зората на чалгата, която от години държи едно от първите места в класацията за горещи мъжки фантазии.

Камелия

Камелия попари мъжете с това свое признание

Е, господата явно ще си останат само с фантазиите, въпреки че Камелия реши да им отнеме и тях. Певицата призна в свое интервю, че в живота си изобщо не е имала много мъже. Противно на очакванията, тя се смята за скромно и срамежливо момиче.

„Мнозина може и да вярват, че съм някаква фурия в леглото и кого ли не съм овършала. Но не е така. Ако щете вярвайте, но за целия си живот, който все пак не е на 20-годишна, съм била интимна с по-малко и от 10 мъже. Това е самата истина и изобщо не съжалявам. Едно е екранният ми образ и сценичното поведение, и съвсем друго тази Камелия, която виждат приятелите и близките ми“, разкрива изпълнителката на „Манастир“.

Камелия обича да се шегува, че макар и да не е официално омъжена, тя е изкарала с половинката си Цветин по-дълъг брак, отколкото законно семейните двойки. Двамата са над 20 години заедно като през това време тя се кълне, че нито веднъж не му е изневерила.

„Не съм си и помисляла за изневяра, не само да не го направя. Защото изневярата не е само в действията, но най-вече в мисълта. Да си лягаш с един, а да си мечтаеш за втори. Това за мен е най-голямата глупост. По-добре бъде честен със себе си и с партньора си, и се разделете“, убедена е блондинката, която днес е жури в шоуто „Гласът на България“.

Камелия е категорична, че не се интересува дали сега мъжете ще я харесват по-малко. С годините и опита свикнала да цени и отстоява себе си, без значение кой какво ще каже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Огън-момичето Камелия попари мъжките фантазии с истината за себе си в леглото! (виж тук)”

  1. Цветан

    мар. 07. 2017

    Как да не е официално омъжена? На 16.01.2016 година има официален брак с Цветин Томов. Проверете в масива на БДС.

Добавете коментар