Златка Димитрова взриви Фейсбук: Това, което каза, побърка родителите!

Златка Димитрова взриви Фейсбук: Това, което каза, побърка родителите!
Гласувайте за статията

Златка Димитрова коренно е променена след раждането

Златка Димитрова не е това, което беше преди. Плеймейтката, която взривяваше с изцепки, вече е майка на син. Малкият Миро се роди през октомври и обема цялото време на родителите си. През деня Черната Златка е неотлъчно до сина си. За вечерта Мирослав-старши е наел бавачка, която да се грижи за бебока, за да могат те да си отдъхнат.

Златка Димитрова

Златка Димитрова взриви Фейсбук

За бизнесмена Златка се хвали, че й помага финансово. Той не е от най-активните бащи, но умее да сменя памперси. Храненето обаче не му се отдава. И това е изцяло в нейните грижи. Златка Димитрова обаче отказва да кърми малкия си наследник.

„Според мен вече е преувеличено значението на кърмата. Сега, с продуктите, които се храним не са такива, каквито са били преди 30-40 и повече години. Затова не смятам кърменето за толкова жизнено необходимо”, сподели тя пред лъскаво издание. Освен това имала уговорени две фотосесии, а едно кърмене доста би усложнило нещата.

Казаното от нея взриви Фейсбук и майките не спряха да я корят грозно за приказките й.Плеймейтката роди с цезарово сечение в частна клиника.

Бащата на бебока се бръкна с десет бона, за да се чувства майката на сина му като принцеса. Златка Димитрова е спазила перпоръката на наследника си да се появи на конкретна дата и то сутринта.

За отношенията си с бизнесмена моделката твърди, че не са се променили. Те не се станали нито по-добри, нито по-лоши. Но Мирослав няма никакво намерение да мине под венчило с нея. Той вече й е подарил годежен пръстен, с който й показал, че иска да остане с нея.

Богаташът вече има един пораснал син от първата си съпруга. Той е на 13 години. Бащата не дели двамата си наследника, но смята, че на този етап малкия Миро има нужда повече от грижите му.

За два месеца Черната Златка е свалила 22 килограма. Тя тренира усилено всеки ден и спазва определен хранителен режим. Набляга повече на салатите, зеленучците и месото. След раждането Миро я изненадал с чисто нов джип . Возилото било паркирано пред новата им къща в Банкя, която бизнесмена купил за новото си семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар